Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΓεννήτρια οξυγόνου PSA

Μηχανή 0.3~0.4 γεννητριών οξυγόνου χάλυβα PSA PLC πίεσης MPA ελεγχόμενο

Πιστοποίηση
Κίνα Suzhou Since Gas Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Suzhou Since Gas Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Τόσο ευτυχής να συνεργαστεί με από την τεχνολογία και συνεργασμένος ευτυχώς ο ένας με τον άλλον. Έχουμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και την καλύτερη υπηρεσία. Οποιαδήποτε προβλήματα θα λυθούν και αποκτηθείς ανατροφοδοτήστε αμέσως. Εκτιμημένος!

—— Emad

Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας με από την τεχνολογία, εντυπωσιαζόμαστε από τις επαγγελματικές δυνατότητές τους. Όχι μόνο για τα προϊόντα, αλλά και για την υπηρεσία. Ελπίδα να εργαστεί για πολύ καιρό.

—— Joel

Είμαι Online Chat Now

Μηχανή 0.3~0.4 γεννητριών οξυγόνου χάλυβα PSA PLC πίεσης MPA ελεγχόμενο

Μηχανή 0.3~0.4 γεννητριών οξυγόνου χάλυβα PSA PLC πίεσης MPA ελεγχόμενο
Μηχανή 0.3~0.4 γεννητριών οξυγόνου χάλυβα PSA PLC πίεσης MPA ελεγχόμενο Μηχανή 0.3~0.4 γεννητριών οξυγόνου χάλυβα PSA PLC πίεσης MPA ελεγχόμενο Μηχανή 0.3~0.4 γεννητριών οξυγόνου χάλυβα PSA PLC πίεσης MPA ελεγχόμενο

Μεγάλες Εικόνας :  Μηχανή 0.3~0.4 γεννητριών οξυγόνου χάλυβα PSA PLC πίεσης MPA ελεγχόμενο

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Since
Αριθμό μοντέλου: PO-59-93-6-α
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κιβώτιο κοντραπλακέ
Χρόνος παράδοσης: Μέσα σε 3 μήνα μετά από να λάβει την κατάθεση.
Όροι πληρωμής: T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 60 καθορισμένος μήνας

Μηχανή 0.3~0.4 γεννητριών οξυγόνου χάλυβα PSA PLC πίεσης MPA ελεγχόμενο

περιγραφή
Υλικό: Χάλυβα Χρώμα: Φωτεινός ή προσαρμοσμένος
Παραγωγή οξυγόνου: ≤59Nm3/hr Καθαρότητας: 93%±3
Πίεση: 0.3~0.4 MPA Ατμοσφαιρικό σημείο δροσιάς: ≤-40℃
Υψηλό φως:

γεννήτρια Ο2 PSA

,

εγκαταστάσεις οξυγόνου PSA

Μηχανή κατασκευής οξυγόνου χάλυβα PSA

 

 

Οξυγόνο PSA που κάνει την αρχή εργασίας μηχανών: Το οξυγόνο PSA που κατασκευάζει τη μηχανή είναι ένας αυτόματος εξοπλισμός που παίρνει zeolite το μοριακό κόσκινο δεδομένου ότι το προσροφητικό, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊ την αρχή της προσρόφησης πίεσης, εκρόφηση αποσυμπίεσης για να προσροφήσει και να απελευθερώσει το οξυγόνο από τον αέρα, ώστε να χωριστεί το οξυγόνο. Zeolite το μοριακό κόσκινο είναι ένα είδος προηγημένο ένα από την ειδική τεχνολογία επεξεργασίας πόρων, την επιφάνεια και το εσωτερικό microporous σφαιρικό κοκκώδες προσροφητικό. Είναι άσπρο. Τα χαρακτηριστικά περασμάτων του επιτρέπουν σε το για να επιτύχουν τον κινητικό χωρισμό του οξυγόνου και του αζώτου. Η επίδραση zeolite του μοριακού κόσκινου στο χωρισμό του οξυγόνου και του αζώτου είναι βασισμένη στη μικρή διαφορά στις κινητικές διαμέτρους των δύο αερίων. Τα μόρια αζώτου έχουν ένα γρηγορότερο ποσοστό διάχυσης στους πόρους zeolite του μοριακού κόσκινου, ενώ τα μόρια οξυγόνου έχουν ένα πιό αργό ποσοστό διάχυσης. Η διάχυση του νερού και του διοξειδίου του άνθρακα στο συμπιεσμένο αέρα δεν είναι πολύ διαφορετική από αυτήν του αζώτου. Ποια κατα:λήγω που να ήταν βγααλμένων από τη στήλη προσρόφησης είναι μόρια οξυγόνου.

 

Η παραγωγή οξυγόνου PSA είναι να χρησιμοποιηθούν τα εκλεκτικά χαρακτηριστικά προσρόφησης zeolite του μοριακού κόσκινου, που χρησιμοποιεί την προσρόφηση πίεσης, κύκλος εκρόφησης αποσυμπίεσης, ο συμπιεσμένος αέρας στον πύργο προσρόφησης για να επιτύχει το χωρισμό αέρα, ώστε να παραχθεί συνεχώς το οξυγόνο υψηλής αγνότητας.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά της γεννήτριας οξυγόνου PSA:

* Ο συμπιεσμένος αέρας είναι εξοπλισμένος με τον καθαρισμό αέρα και την ξεραίνοντας συσκευή επεξεργασίας. Ο καθαρός και ξηρός συμπιεσμένος αέρας είναι συμβάλλων στην επέκταση της ζωής υπηρεσιών του μοριακού κόσκινου.

* Η νέα πνευματική βαλβίδα σφαιρών που υιοθετείται έχει τα πλεονεκτήματα της γρήγορης ταχύτητας ανοίγματος και κλεισίματος, καμίας διαρροής, μακριάς ζωής υπηρεσιών, συχνής χρήσης της διαδικασίας PSA και υψηλής αξιοπιστίας.

* Τέλειο σχέδιο διαδικασίας, επιλογή του νέου μοριακού κόσκινου.

* Υιοθετήστε τη νέα τεχνολογία της παραγωγής οξυγόνου, βελτιστοποιήστε το σχέδιο συσκευών συνεχώς, μειώστε την κατανάλωση ενέργειας και τις επενδύσεις κεφαλαίου.

* Η συμπαγής δομή του εξοπλισμού μειώνει τον κατειλημμένο χώρο πατωμάτων.

  • Σταθερή απόδοση, έλεγχος PLC, αυτόματη λειτουργία, χαμηλό ετήσιο ποσοστό αποτυχίας.
  • Η γρήγορη ταχύτητα ξεκινήματος, 15 ~ 30 λεπτά μπορεί να παρέχει το κατάλληλο οξυγόνο.
  • Η πλήρως αυτόματη λειτουργία του εξοπλισμού, ολόκληρη η διαδικασία μπορεί να πραγματοποιήσει αφύλακτο
  • Μοριακή πλήρωση κόσκινων υψηλής αποδοτικότητας, συμπαγέστερη, περισσότερη στερεά, μακρύτερη ζωή υπηρεσιών.
  • Σταθερές και διευθετήσιμες πίεση, αγνότητα και ροή να ικανοποιηθούν οι διαφορετικές ανάγκες των πελατών.
  • Λογική δομή, προηγμένη διαδικασία, ασφάλεια και σταθερότητα, μικρή κατανάλωση ενέργειας.
  • Έναντι του υψηλού κόστους του εμφιαλωμένου οξυγόνου και του υγρού οξυγόνου, η γεννήτρια οξυγόνου έχει το χαμηλότερο κόστος της παραγωγής οξυγόνου, το οποίο είναι το οικονομικώς πιό αποδοτικό για τις επιχειρήσεις που συμμετέχονται στην ιατρική περίθαλψη, το οροπέδιο, την αναπαραγωγή, την προστασία του περιβάλλοντος και την καύση.

 

Τομείς εφαρμογής:

Η βιομηχανική γεννήτρια οξυγόνου PSA μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στην οξυγόνο-εμπλουτισμένη πετροχημική βιομηχανία καύσης, ηλεκτρική χαλυβουργία φούρνων, κατασκευή χάρτου, παραγωγή γυαλιού, που κατασκευάζει το όζον, υδατοκαλλιέργεια, επεξεργασία λυμάτων, αεροδιάστημα και άλλοι βιομηχανίες και τομείς, για τις διαφορετικές απαιτήσεις των διαφορετικών χρηστών της διαφορετικής χρήσης βιομηχανιών του οξυγόνου, δεδομένου ότι παρέχετε εξατομικευμένος, εξειδικευμένος εξοπλισμός οξυγόνου, καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις των διαφορετικών χρηστών του αερίου.

 

Τμήματα συστημάτων γεννητριών οξυγόνου PSA και διαδικασία εργασίας

μονάδες καθαρισμού συμπιεσμένου αέρα λ: Ο αεροσυμπιεστής για να παρέχει το συμπιεσμένο αέρα πρώτα στο τμήμα καθαρισμού συμπιεσμένου αέρα, συμπιεσμένος αέρας από τα πρώτα φίλτρα σωληνώσεων για να αφαιρέσει το μεγαλύτερο μέρος του ελαίου, του νερού και της σκόνης, έπειτα μέσω της μηχανής λυοφιλοποίησης περαιτέρω εκτός από το νερό, λεπτή αφαίρεση πετρελαίου φίλτρων, αφαίρεση σκόνης, και με το βαθύ φίλτρο καθαρισμού, για να αποτρέψει την πιθανή διήθηση πετρελαίου ιχνών, παρέχει την πλήρη προστασία για το μοριακό κόσκινο. Τα αυστηρά τμήματα καθαρισμού αέρα εξασφαλίζουν τη ζωή του μοριακού κόσκινου.

δεξαμενή αποθήκευσης αέρα λ: Ο ρόλος της δεξαμενής αέρα είναι να μειωθεί η ροή του παλμού, ως απομονωτή Κατά αυτόν τον τρόπο, η διακύμανση πίεσης του συστήματος μπορεί να μειωθεί, και ο συμπιεσμένος αέρας μπορεί να περάσει μέσω του τμήματος καθαρισμού συμπιεσμένου αέρα ομαλά, ώστε να αφαιρεθούν πλήρως οι ακαθαρσίες ελαίου και νερού και να μειωθεί το φορτίο της επόμενης συσκευής χωρισμού οξυγόνου και αζώτου PSA. Συγχρόνως, όταν μεταστρέφεται ο πύργος προσρόφησης, παρέχει επίσης έναν συμπιεσμένο αέρα μεγάλου ποσού που απαιτείται για τη συσκευή χωρισμού οξυγόνου και αζώτου PSA για να ωθήσει γρήγορα την πίεση σε σύντομο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε η πίεση στον πύργο προσρόφησης θα ανέλθει σύντομα στην πίεση εργασίας, που εξασφαλίζει την αξιόπιστη και σταθερή λειτουργία του εξοπλισμού.

μονάδα χωρισμού οξυγόνου και αζώτου λ: Υπάρχουν δύο πύργοι Α και Β προσρόφησης που εξοπλίζονται με το ειδικό μοριακό κόσκινο. Όταν ο καθαρός συμπιεσμένος αέρας εισάγει το τέλος κολπίσκων του πύργου Α και διατρέχει του μοριακού κόσκινου στο τέλος εξόδου, το Ν2 προσροφάται από το, και το οξυγόνο των ροών προϊόντων έξω από το τέλος εξόδου του πύργου προσρόφησης. Μετά από τη χρονική περίοδο Α, το μοριακό κόσκινο στον πύργο Α προσροφά διαποτισμένος. Αυτή τη στιγμή, ο πύργος Α σταματά αυτόματα την προσρόφηση, ροή συμπιεσμένου αέρα στον πύργο Β για την απορρόφηση αζώτου και την παραγωγή οξυγόνου, και τη μοριακή αναγέννηση κόσκινων πύργων Α. Η μοριακή αναγέννηση κόσκινων επιτυγχάνεται με γρήγορα να χαμηλώσει τη στήλη προσρόφησης στην ατμοσφαιρική πίεση να αφαιρεθεί προσροφημένη άζωτο. Οι δύο πύργοι προσροφούν και αναπαράγουν διαδοχικά, πλήρης χωρισμός οξυγόνου και αζώτου, και συνεχώς οξυγόνο παραγωγής. Αυτές οι διαδικασίες ελέγχονται από έναν προγραμματίσημο ελεγκτή το (PLC) λογικής. Όταν η περιεκτικότητα σε οξυγόνο στο τέλος εξόδου είναι λιγότερο από την καθορισμένη αξία, το πρόγραμμα PLC λειτουργεί για να αερίσει αυτόματα τη βαλβίδα, και να αερίσει αυτόματα το αναρμόδιο οξυγόνο για να εξασφαλίσει ότι το αναρμόδιο οξυγόνο δεν ρέει στο σημείο αερίου. Ο θόρυβος μειώνεται λιγότερο από σε 75dBA από τον ησυχαστήρα όταν απαλλάσσεται το αέριο.

δεξαμενή απομονωτών οξυγόνου λ: Η δεξαμενή απομονωτών οξυγόνου χρησιμοποιείται για να ισορροπήσει την πίεση και την αγνότητα του οξυγόνου που χωρίζονται από το σύστημα χωρισμού άζωτο-οξυγόνου για να εξασφαλίσει τη σταθερότητα της συνεχούς παροχής οξυγόνου. Συγχρόνως, μετά από το διακόπτη του πύργου προσρόφησης, θα επαναφορτίσει μέρος του πύργου προσρόφησης αερίου του, αφ' ενός να βοηθήσει τον πύργο προσρόφησης να ωθήσει την πίεση, αλλά και να διαδραματίσει έναν ρόλο στην προστασία του κρεβατιού, στο στάδιο της εργασίας εξοπλισμού διαδραματίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στο στάδιο της τεχνολογικής βοήθειας.

 

Τεχνικές παράμετροι

● Παραγωγή --≤59Nm3/hr οξυγόνου

●Purity--93%±3

● Πίεση-0.3~0.4 MPA

● Ατμοσφαιρικό σημείο δροσιάς --≤-40℃

 

Μηχανή 0.3~0.4 γεννητριών οξυγόνου χάλυβα PSA PLC πίεσης MPA ελεγχόμενο 0

 

Εικόνα προϊόντων:

Ημερομηνία της παράδοσης: 75 ημέρες μετά από να λάβει την κατάθεση,

Μηνιαία παραγωγή: 60 σύνολα/μήνας

Όρος πληρωμής: 30% η κατάθεση ενάντια στο υπογεγραμμένο pi, ισορροπία 70% πρέπει να πληρωθεί πριν από την αποστολή.

Μετά από τις πωλήσεις: Εγκατάσταση περιοχών εργοστασίων και διόρθωση κατάλληλη αποδοχή

Στοιχεία επικοινωνίας
Suzhou Since Gas Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Jack Shi

Τηλ.:: +8615962151869

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)