Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΓεννήτρια αζώτου PSA

Στερεά δομή εξοπλισμού 200Nm3/Hr γεννητριών αζώτου βιομηχανίας φαρμάκων PSA

Πιστοποίηση
Κίνα Suzhou Since Gas Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Suzhou Since Gas Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Τόσο ευτυχής να συνεργαστεί με από την τεχνολογία και συνεργασμένος ευτυχώς ο ένας με τον άλλον. Έχουμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και την καλύτερη υπηρεσία. Οποιαδήποτε προβλήματα θα λυθούν και αποκτηθείς ανατροφοδοτήστε αμέσως. Εκτιμημένος!

—— Emad

Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας με από την τεχνολογία, εντυπωσιαζόμαστε από τις επαγγελματικές δυνατότητές τους. Όχι μόνο για τα προϊόντα, αλλά και για την υπηρεσία. Ελπίδα να εργαστεί για πολύ καιρό.

—— Joel

Είμαι Online Chat Now

Στερεά δομή εξοπλισμού 200Nm3/Hr γεννητριών αζώτου βιομηχανίας φαρμάκων PSA

Στερεά δομή εξοπλισμού 200Nm3/Hr γεννητριών αζώτου βιομηχανίας φαρμάκων PSA
Στερεά δομή εξοπλισμού 200Nm3/Hr γεννητριών αζώτου βιομηχανίας φαρμάκων PSA Στερεά δομή εξοπλισμού 200Nm3/Hr γεννητριών αζώτου βιομηχανίας φαρμάκων PSA Στερεά δομή εξοπλισμού 200Nm3/Hr γεννητριών αζώτου βιομηχανίας φαρμάκων PSA

Μεγάλες Εικόνας :  Στερεά δομή εξοπλισμού 200Nm3/Hr γεννητριών αζώτου βιομηχανίας φαρμάκων PSA

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Since
Αριθμό μοντέλου: PN-210-49-7-α
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κιβώτιο κοντραπλακέ
Χρόνος παράδοσης: 75 ημέρες μετά από να λάβει την κατάθεση.
Όροι πληρωμής: T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 60 σύνολα

Στερεά δομή εξοπλισμού 200Nm3/Hr γεννητριών αζώτου βιομηχανίας φαρμάκων PSA

περιγραφή
Παραγωγή αζώτου: 200Nm3/hr Καθαρότητας: 99.99%
Πίεση: ≤0.7MPa Ατμοσφαιρικό σημείο δροσιάς: ≤-40℃
Υψηλό φως:

γεννήτρια Ν2 PSA

,

παραγωγή αζώτου συστημάτων PSA

Παραγωγικός εξοπλισμός αζώτου PSA που χρησιμοποιείται στη βιομηχανία φαρμάκων

 

Γεννήτρια αζώτου PSA

1, αρχή εργασίας της γεννήτριας αζώτου PSA:

Η συσκευή παραγωγής αζώτου προσρόφησης ταλάντευσης πίεσης είναι ένας νέος τύπος του εξοπλισμού χωρισμού αέρα, με το συμπιεσμένο αέρα ως πρώτη ύλη και το μοριακό κόσκινο άνθρακα ως προσροφητικό. Χρησιμοποιώντας τη διαδικασία PSA κάτω από την κανονική θερμοκρασία και τη χαμηλή πίεση, το οξυγόνο και το άζωτο του (PSA) προσρόφησης ταλάντευσης πίεσης στον άνθρακα που το μοριακό κόσκινο που χρησιμοποιεί το ποσοστό διάχυσης αέρα είναι διαφορετικό, μέσω της προγραμματίσημης βαλβίδας ελέγχου ελεγκτών που ανοίγει και που κλείνει, πραγματοποιούν την προσρόφηση πίεσης και την κενή διαδικασία γδυσίματος, πλήρες οξυγόνο χωρισμού, άζωτο, παίρνουν το άζωτο υψηλής αγνότητας, η αγνότητα αζώτου και το ποσοστό παραγωγής αερίου μπορούν να ρυθμιστούν σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών.

 

Η επιχείρησή μας παράγει το συνηθισμένο άζωτο τύπων αζώτου κατασκευάζοντας τη συσκευή, η αγνότητα αζώτου είναι 98 ~ 99,99%, ο όγκος παραγωγής αζώτου είναι 5 ~ 1000 Nm3/χ, το συνηθισμένο άζωτο τύπων αζώτου που κατασκευάζει τη συσκευή με τη συσκευή καθαρισμού αερίου αζώτου γίνεται ένας τύπος αζώτου υψηλής αγνότητας αζώτου που κατασκευάζει το σύστημα, η αγνότητα αζώτου μπορεί να φθάσει 99.9995%, τα επίπεδα οξυγόνου στο άζωτο είναι λιγότερο ή ίσο προς 5 PPM, σημείο δροσιάς λιγότερο ή ίσο προς - 60 ℃.

 

2, χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων:

 • Χαμηλότερο κόστος: η προηγμένη διαδικασία PSA είναι μια απλή μέθοδος παραγωγής αζώτου. Το άζωτο παράγεται σε λίγα λεπτά μετά από να ξεκινήσει, με τη μικρή κατανάλωση ενέργειας. Το κόστος του αζώτου είναι χαμηλότερο από αυτό της κρυογόνου παραγωγής αζώτου χωρισμού αέρα.
 • Αξιόπιστη απόδοση: ο εισαγόμενος έλεγχος μικροϋπολογιστών, αυτόματη λειτουργία, κανένας χειριστής ειδικής εκπαίδευσης, πιέζει ακριβώς το διακόπτη έναρξης, μπορεί αυτόματα να λειτουργήσει, για να επιτύχει τη συνεχή παραγωγή του αζώτου. Η αγνότητα αζώτου είναι σταθερή και ελέγχεται και επιδεικνύεται από το όργανο για να εξασφαλίσει την απαραίτητη αγνότητα αζώτου.
 • Άριστο εισαγόμενο μοριακό κόσκινο άνθρακα: έχει τα χαρακτηριστικά της μεγάλης ικανότητας προσρόφησης, την υψηλή αντίσταση συμπίεσης και τη μακριά ζωή υπηρεσιών.
 • Υψηλός - βαλβίδα ποιοτικού ελέγχου: η άριστη εισαγόμενη ειδική πνευματική βαλβίδα μπορεί να εξασφαλίσει τη σταθερή και αξιόπιστη λειτουργία του εξοπλισμού παραγωγής αζώτου. Ισχυρή τεχνική δύναμη και άριστη υπηρεσία μεταπωλήσεων. Ο εξοπλισμός συσκευάζεται, και ανάγκη μόνο πηγής, πηγής ισχύος και πηγής νερού αερίου να συνδεθεί κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης τομέων. Η άριστη ηλεκτρική και μηχανική τεχνολογία συνελεύσεων, παρέχει τη συνεχή τεχνική υπηρεσία, είναι αρμόδια για την περιοχή που αναθέτει και λειτουργία κατάρτισης.
 • Η γρήγορη ταχύτητα ξεκινήματος, 15-30 λεπτά που παρέχουν ήταν κατάλληλη το άζωτο.
 • Η πλήρως αυτόματη λειτουργία του εξοπλισμού, ολόκληρη η διαδικασία μπορεί να είναι πραγματοποιημένη αφύλακτη.
 • Μοριακή πλήρωση κόσκινων υψηλής αποδοτικότητας, συμπαγέστερη, περισσότερη στερεά, μακρύτερη ζωή υπηρεσιών.
 • Σταθερές και διευθετήσιμες πίεση, αγνότητα και ροή να ικανοποιηθούν οι διαφορετικές ανάγκες των πελατών.
 • Η λογική δομή, η προηγμένη ασφαλούς και σταθερής, μικρής ενέργειας κατανάλωση διαδικασίας, έναντι του εμφιαλωμένου αζώτου, της λειτουργίας υγρού αζώτου του υψηλού κόστους, του μηχανισμού παραγωγής αζώτου για να πάρουν το χαμηλότερο κόστος του αζώτου, για το μακροπρόθεσμο που συμμετέχεται στα τρόφιμα, τα χημικά προϊόντα, τα προϊόντα υλικού, τα φαρμακευτικά προϊόντα και άλλες παραγωγή και επιχειρήσεις επεξεργασίας, η χρήση της μηχανής αζώτου είναι οι οικονομικώς πιό αποδοτικές.

 

Κύριοι τομείς εφαρμογής: Γεννήτρια αζώτου PSA που χρησιμοποιείται ευρέως στην ηλεκτρονική βιομηχανία, τη βιομηχανία μεταλλουργίας, την πετροχημική βιομηχανία, τη βιομηχανία τροφίμων, τη βιομηχανία φαρμάκων, τη χημική βιομηχανία ινών, τη βιομηχανία θερμικής επεξεργασίας, τις λαστιχένιες ρόδες κ.λπ.

 

3, σύνθεση του αζώτου PSA που κατασκευάζουν τη μηχανή:

 • Σύστημα καθαρισμού συμπιεσμένου αέρα: Το μοριακό κόσκινο άνθρακα είναι το βασικό υλικό για να καθορίσει τη ικανότητα παραγωγής της μηχανής αζώτου. Δεδομένου ότι ο συμπιεσμένος αέρας που παρέχεται από τον αεροσυμπιεστή περιέχει συνήθως το έλαιο και το νερό, το έλαιο και το νερό θα μειώσουν την ικανότητα προσρόφησης του μοριακού κόσκινου άνθρακα, έτσι ο συμπιεσμένος αέρας πρέπει να αφαιρέσει το έλαιο και το νερό πρίν εισάγει το σύστημα χωρισμού οξυγόνου και αζώτου. Αρχικά, ο αέρας συμπιέζεται από το συμπιεστή για να είναι 0.75-1.0 MPA και να εισαγάγει το σύστημα καθαρισμού αέρα, το φίλτρο σωληνώσεων θα αφαιρέσει το μεγαλύτερο μέρος του νερού, του ελαίου και των μηχανικών ακαθαρσιών, και έπειτα η μηχανή λυοφιλοποίησης απομακρύνει το νερό με την ψύξη και θίγει το θέμα δροσιάς πίεσης για να είναι 2 ℃ σε 10 ℃, επιπλέον, τον αέρα υποβάλλεται σε επεξεργασία αεροπορικώς το φίλτρο ακρίβειας, το έξοχο φίλτρο ακρίβειας και ενεργοποιημένο degreaser άνθρακα, με την πίεση 0.75-1.0 MPA, το σημείο δροσιάς πίεσης με 2 ℃ σε 10 ℃, και την περιεκτικότητα σε πετρέλαιο που λιγότερα καθαρά 0,01 PPM θα αποκτηθούν. Το σύστημα καθαρισμού συμπιεσμένου αέρα αποτελείται από το φίλτρο σωληνώσεων, λυοφιλοποιώντας μηχανή, λεπτό φίλτρο, πολύ λεπτό φίλτρο, ενεργοποιημένος άνθρακας deoiler, αυτόματη βαλβίδα λυμάτων, βαλβίδα σφαιρών και ούτω καθεξής.
 • Σύστημα δεξαμενών αέρα: Ο σκοπός του συστήματος δεξαμενών αποθήκευσης αέρα είναι να εξασφαλιστεί η σταθερότητα του αερίου που χρησιμοποιείται στο σύστημα χωρισμού οξυγόνου και αζώτου. Όταν το σύστημα χωρισμού οξυγόνου και αζώτου μεταστρέφεται, μπορεί να αποτρέψει τη στιγμιαία ταχύτητα ροών αέρος από να πάει πάρα πολύ γρήγορα, έχει επιπτώσεις στην επίδραση καθαρισμού αέρα, βελτιώνει την ποιότητα του συμπιεσμένου αέρα που εισάγει το προσροφητή, και βοηθά να επεκτείνει τη ζωή του μοριακού κόσκινου. Το σύστημα δεξαμενών αέρα αποτελείται από τη δεξαμενή αέρα, την προστατευτική βαλβίδα, τη βαλβίδα σφαιρών, τη βαλβίδα σφαιρών, το μετρητή πίεσης, κ.λπ.
 • Σώμα του αζώτου που κατασκευάζει τη μηχανή: Το σύστημα χωρισμού οξυγόνου και αζώτου είναι το μέρος πυρήνων του χωρισμού αέρα. Το κύριο σώμα του είναι δύο πύργοι προσρόφησης που γεμίζουν με το μοριακό κόσκινο άνθρακα. Όταν ο καθαρός συμπιεσμένος αέρας εισάγει τον πύργο προσρόφησης, το νερό οξυγόνου, διοξειδίου του άνθρακα και ιχνών απορροφάται από το μοριακό κόσκινο άνθρακα, και το άζωτο είναι παραγωγή από το τέλος εξόδου. Όταν το άζωτο προσροφάται σε μια στήλη, το οξυγόνο, το διοξείδιο του άνθρακα και το νερό που προσροφώνται στο μοριακό κόσκινο μπορούν να απαλλαχθούν από τους πόρους από την αποσυμπίεση στην άλλη στήλη για να επιτύχουν το biodesorption του μοριακού κόσκινου. Οι δύο στήλες προσροφούν και αναπαράγουν διαδοχικά και συνεχώς άζωτο παραγωγής. Το κύριο σώμα του αζώτου που κατασκευάζει τη μηχανή αποτελείται από τον πύργο προσρόφησης, μοριακό κόσκινο άνθρακα που συμπληρώνεται τον πύργο, πνευματική βαλβίδα, κασκόλ, βαλβίδα ρυθμιστικών βαλβίδων, κύλινδρος συμπίεσης, μετρητής πίεσης και ούτω καθεξής.
 • Σύστημα απομονωτών αζώτου: Η κύρια λειτουργία του συστήματος απομονωτών αζώτου είναι να ισορροπηθεί η πίεση και η αγνότητα του αζώτου που χωρίζονται από το κύριο σώμα του αζώτου που κατασκευάζει τη μηχανή και να εξασφαλιστεί ο συνεχής ανεφοδιασμός του αζώτου. Συγχρόνως, όταν μετασχηματίζεται ο πύργος προσρόφησης από την αναγέννηση στην προσρόφηση, θα επαναφορτίσει το μερικώς κατάλληλο άζωτο που αποθηκεύεται στον πύργο προσρόφησης για να προστατεύσει το μοριακό κρεβάτι κόσκινων, και να βοηθήσει επίσης τον πύργο προσρόφησης να ωθήσει την πίεση. Συγχρόνως, όταν ο πύργος προσρόφησης είναι αναπαραγωγικός στην προσρόφηση, θα επαναφορτίσει το μερικώς κατάλληλο άζωτο που αποθηκεύεται στο προστατευτικό κρεβάτι του πύργου προσρόφησης, και θα βοηθήσει επίσης την ωθώντας πίεση πύργων προσρόφησης. Το σύστημα απομονωτών αζώτου αποτελείται από τη δεξαμενή απομονωτών, το μετρητή ροής, το φίλτρο σκόνης, τη ρυθμίζοντας βαλβίδα πίεσης, τη βαλβίδα ρυθμιστικών βαλβίδων, την προστατευτική βαλβίδα, κ.λπ.
 • Ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου: Οι κύριες λειτουργίες του ηλεκτρικού συστήματος ελέγχου είναι έναρξη εξοπλισμού και σταματούν τη λειτουργία, λειτουργώντας ελαφριά επίδειξη δεικτών θέσης, υγιής-ελαφριά ένδειξη συναγερμών ελαττωμάτων, επίδειξη αγνότητας και οδηγούν την πνευματική βαλβίδα σύμφωνα με το καθορισμένο πρόγραμμα. Το ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου αποτελείται από τον προγραμματίσημο ελεγκτή, την πηγή αέρα τρηπλούς, τη βαλβίδα σωληνοειδών, το φως δεικτών, το μετρητή οξυγόνου μικροϋπολογιστών, κ.λπ. Εγκαθίσταται κυρίως στο ηλεκτρικό γραφείο ελέγχου.

 

3, τεχνικές παράμετροι

Σταθερές και διευθετήσιμες πίεση, αγνότητα και ροή να ικανοποιηθούν οι διαφορετικές ανάγκες των πελατών

● Παραγωγή αζώτου -- 210Nm3/hr

● Αγνότητα — — 99,99%

● Πίεση --≤0.7Mpa

● Ατμοσφαιρικό σημείο δροσιάς --≤-40℃

Σημείωση: η χαμηλότερες περιεκτικότητα σε οξυγόνο και η απαίτηση σημείου δροσιάς, συσκευή καθαρισμού αζώτου NP-σειρών είναι προαιρετικές.

 

Στερεά δομή εξοπλισμού 200Nm3/Hr γεννητριών αζώτου βιομηχανίας φαρμάκων PSA 0

 

Εικόνα προϊόντων:

Ημερομηνία της παράδοσης: 75 ημέρες μετά από να λάβει την κατάθεση,

Μηνιαία παραγωγή: 60 σύνολα/μήνας

Όρος πληρωμής: 30% η κατάθεση ενάντια στο υπογεγραμμένο pi, ισορροπία 70% πρέπει να πληρωθεί πριν από την αποστολή.

Μετά από τις πωλήσεις: Εγκατάσταση περιοχών εργοστασίων και διόρθωση κατάλληλη αποδοχή

Στοιχεία επικοινωνίας
Suzhou Since Gas Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Jack Shi

Τηλ.:: +8615962151869

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα