Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΓεννήτρια αζώτου για την κοπή λέιζερ

Βιομηχανικό αέριο αζώτου PSA που παράγει τη δυνατότητα που χρησιμοποιείται για την κοπή λέιζερ

Πιστοποίηση
Κίνα Suzhou Since Gas Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Suzhou Since Gas Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Τόσο ευτυχής να συνεργαστεί με από την τεχνολογία και συνεργασμένος ευτυχώς ο ένας με τον άλλον. Έχουμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και την καλύτερη υπηρεσία. Οποιαδήποτε προβλήματα θα λυθούν και αποκτηθείς ανατροφοδοτήστε αμέσως. Εκτιμημένος!

—— Emad

Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας με από την τεχνολογία, εντυπωσιαζόμαστε από τις επαγγελματικές δυνατότητές τους. Όχι μόνο για τα προϊόντα, αλλά και για την υπηρεσία. Ελπίδα να εργαστεί για πολύ καιρό.

—— Joel

Είμαι Online Chat Now

Βιομηχανικό αέριο αζώτου PSA που παράγει τη δυνατότητα που χρησιμοποιείται για την κοπή λέιζερ

Βιομηχανικό αέριο αζώτου PSA που παράγει τη δυνατότητα που χρησιμοποιείται για την κοπή λέιζερ
Βιομηχανικό αέριο αζώτου PSA που παράγει τη δυνατότητα που χρησιμοποιείται για την κοπή λέιζερ Βιομηχανικό αέριο αζώτου PSA που παράγει τη δυνατότητα που χρησιμοποιείται για την κοπή λέιζερ

Μεγάλες Εικόνας :  Βιομηχανικό αέριο αζώτου PSA που παράγει τη δυνατότητα που χρησιμοποιείται για την κοπή λέιζερ

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Since
Αριθμό μοντέλου: PN-165-49-7-α
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κιβώτιο κοντραπλακέ
Χρόνος παράδοσης: 75 ημέρες μετά από να λάβει την κατάθεση.
Όροι πληρωμής: T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 60 σύνολα

Βιομηχανικό αέριο αζώτου PSA που παράγει τη δυνατότητα που χρησιμοποιείται για την κοπή λέιζερ

περιγραφή
Παραγωγή αζώτου: 165Nm3/hr Καθαρότητας: 99.99%
Πίεση: ≤0.7MPa Ατμοσφαιρικό σημείο δροσιάς: ≤-40℃
Υψηλό φως:

Γεννήτρια αζώτου τύπων PSA

,

Εγκαταστάσεις παραγωγής αζώτου

1, περιγραφή της αρχής:

Η συσκευή παραγωγής αζώτου προσρόφησης ταλάντευσης πίεσης παίρνει τον καθαρό συμπιεσμένο αέρα ως πρώτη ύλη, μοριακό κόσκινο άνθρακα ως προσροφητικό, και ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ την αρχή προσρόφησης ταλάντευσης πίεσης για να λάβει το άζωτο στη θερμοκρασία δωματίου. Σύμφωνα με τις διαφορές στο ποσό οξυγόνου και αζώτου που προσροφώνται στην επιφάνεια του μοριακού κόσκινου άνθρακα και τα διαφορετικά ποσοστά διάχυσης οξυγόνου και αζώτου στο μοριακό κόσκινο άνθρακα, ο προγραμματίσημος ελεγκτής ελέγχει το άνοιγμα και το κλείσιμο της πρόγραμμα-ελεγχόμενης βαλβίδας για να πραγματοποιήσει τη διαδικασία της διατηρημένης σταθερή ατμοσφαιρική πίεση προσρόφησης και της αποσυμπίεσης και της εκρόφησης, να ολοκληρώσει το χωρισμό του οξυγόνου και του αζώτου, και να λάβει το απαραίτητο άζωτο αγνότητας. Ολόκληρο το σύστημα γεννητριών αζώτου αποτελείται από: ο αεροσυμπιεστής παρέχει την πηγή αέρα για τη γεννήτρια αζώτου. Το άζωτο συγκεντρώνεται χωρισμένο από το συμπιεσμένο αέρα και σε μια χαμηλής πιέσεως δεξαμενή αποθήκευσης αζώτου. Το άζωτο έπειτα περνώ από τη χαμηλής πιέσεως δεξαμενή αποθήκευσης αζώτου στην τελική υψηλό άζωτο δεξαμενή αποθήκευσης μέσω της pressurization υψηλού αζώτου συσκευής.

 

2, χαρακτηριστικό γνώρισμα προϊόντων:

  • Το άζωτο, ως υψηλό αέριο, μπορεί αφαιρώ το οξυγόνο από την τέμνουσα περιοχή και να βοηθήσει την κοπή λέιζερ. Αυτό βελτιώνει την τέμνουσα ποιότητα, αποβάλλει την οξείδωση, και αποτρέπει τον αποχρωματισμό, με αυτόν τον τρόπο αυξανόμενες προσκόλληση χρωμάτων και δύναμη ένωσης. Το λέιζερ που κόβει το ειδικό άζωτο που καθιστά τη μηχανή παραχθείσα από την επιχείρησή μας είναι εξοπλισμένο με την ολίσθηση-τοποθετημένη και υψηλή ολοκλήρωση, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά από να διορθώσει από τους επαγγελματίες
  • Έναρξη και στάση αμέσως. Υπό τις κανονικές συνθήκες εργασίας, ο αρχικός αρχικός χρόνος είναι 1h και ο δεύτερος αρχικός χρόνος είναι 0.5h.
  • Με τα διαφορετικά πρότυπα, το κόστος παραγωγής αζώτου είναι χαμηλό, το οποίο είναι 20-30% του κόστους υγρού αζώτου στην τέμνουσα βιομηχανία λέιζερ.
  • Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με ένα μακρινό σύστημα παρακολούθησης. Οι παράμετροι λειτουργίας της συσκευής μπορούν να ελεγχθούν από το κινητό APP και υπολογιστών τερματικό ΙΣΤΟΎ.
  • Ο εξοπλισμός είναι εξοπλισμένος με τη ρύθμιση ενεργειακών ελέγχου και εξοικονόμησης ενέργειας, η οποία μπορεί αυτόματα να ρυθμίσει τις λειτουργούσες παραμέτρους του συστήματος μέσα στη σειρά 50-100% σύμφωνα με την πραγματική κατανάλωση αερίου
  • Το επαγγελματικό ετήσιο σχέδιο συντήρησης εξοπλισμού και η κανονική επιτόπια επιθεώρηση από το επαγγελματικό προσωπικό εξασφαλίζουν τη μακροπρόθεσμη σταθερή λειτουργία του συστήματος παραγωγής αζώτου και αποβάλλουν τις ανησυχίες των χρηστών.

 

Τεχνικές παράμετροι

Σταθερές και διευθετήσιμες πίεση, αγνότητα και ροή να ικανοποιηθούν οι διαφορετικές ανάγκες των πελατών

● Παραγωγή αζώτου -- 165Nm3/hr

● Αγνότητα — — 99,99%

● Πίεση --≤0.7Mpa

● Ατμοσφαιρικό σημείο δροσιάς --≤-40℃

Σημείωση: η χαμηλότερες περιεκτικότητα σε οξυγόνο και η απαίτηση σημείου δροσιάς, συσκευή καθαρισμού αζώτου NP-σειρών είναι προαιρετικές.

 

 

Εικόνα προϊόντων:

Βιομηχανικό αέριο αζώτου PSA που παράγει τη δυνατότητα που χρησιμοποιείται για την κοπή λέιζερ 0

Ημερομηνία της παράδοσης: 75 ημέρες μετά από να λάβει την κατάθεση,

Μηνιαία παραγωγή: 60 σύνολα/μήνας

Όρος πληρωμής: 30% η κατάθεση ενάντια στο υπογεγραμμένο pi, ισορροπία 70% πρέπει να πληρωθεί πριν από την αποστολή.

Μετά από τις πωλήσεις: Εγκατάσταση περιοχών εργοστασίων και διόρθωση κατάλληλη αποδοχή

Στοιχεία επικοινωνίας
Suzhou Since Gas Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Jack Shi

Τηλ.:: +8615962151869

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα